Femeia in varsta de 27 de ani a nascut in toaleta unui spital din Wigan in data de 5 iulie 2016 si a aruncat nou-nascutul la gunoi. Bebelusul, care avea servetele indesate in gura a fost gasit de catre o ingrijitoare. Acesta avea cordonul ombilical taiat, iar medicii au declarat ca supravietuirea lui este un miracol.

Femeia in varsta de 27 de ani a nascut in toaleta unui spital din Wigan in data de 5 iulie 2016 si a aruncat nou-nascutul la gunoi.

Bebelusul, care avea servetele indesate in gura a fost gasit de catre o ingrijitoare. Acesta avea cordonul ombilical taiat, iar medicii au declarat ca supravietuirea lui este un miracol.

Autoritaţile au descoperit ca romanca a plecat cu un taxi de la spital si s-a dus direct acasa. In momentul in care poliţistii au ajuns la usa ei aceasta a negat vehement ca ar fi nascut dar examinarea medicala precum si cautarile pe internet au dat-o de gol. Pana la urma romanca a recunoscut ca a nascut in toaleta spitalului si ca si-a aruncat nou nascutul la gunoi dar a susţinut ca a facut acest groaznic gest deoarece a crezut ca acesta ar fi fost mort, scrie The Sun.

Romanca se afla in detenţie de pe data de 16 iulie 2016 si condamnarea ei a fost amanata zilele trecute pentru data de 16 ianuarie 2017.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Autoritaţile au descoperit ca romanca a plecat cu un taxi de la spital si s-a dus direct acasa.

In momentul in care poliţistii au ajuns la usa ei aceasta a negat vehement ca ar fi nascut dar examinarea medicala precum si cautarile pe internet au dat-o de gol. Pana la urma romanca a recunoscut ca a nascut in toaleta spitalului si ca si-a aruncat nou nascutul la gunoi dar a susţinut ca a facut acest groaznic gest deoarece a crezut ca acesta ar fi fost mort.

Romanca se afla in detenţie de pe data de 16 iulie 2016.

FOTO: MERCURRY PRESS


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si