Conform Lorenei Balaci, de pe mormantul fostului mare jucator de fotbal au disparut un bradut artificial si mai multe globuri, care au fost aduse in Ajunul Craciunului, informeaza Digi Sport.

Mormântul lui Ilie Balaci a fost profanat

"Cum sa cataloghezi un om care fura de pe un mormant un bradut artificial de 20 de lei si cateva globuri de 10 lei? Cum sa fii tolerant cu un astfel de om...?

Cum sa intelegi rationamentul pentru care a facut acest gest? Ok...furi mancare, bani, bijuterii...sau mai stiu eu ce...dar sa furi un bradut de plastic cu cateva globuri??", a scris de Lorena Balaci pe pagina sa de Facebook. Ilie Balaci a decedat in acest an, pe 21 octombrie, la resedinta mamei sale din Craiova. Avea 62 de ani si a evoluat, pe parcursul carierei sale de fotbalist, la Universitatea Craiova, Dinamo si FC Olt Scornicesti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si