Close sidebar
Close sidebar

Prima reacție a Lorenei Balaci, după ce mormântul tatălui ei a fost profanat

Mormantul lui Ilie Balaci a fost vandalizat chiar in perioada Craciunului, a dezvaluit fiica fostului mare jucator, Lorena.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform Lorenei Balaci, de pe mormantul fostului mare jucator de fotbal au disparut un bradut artificial si mai multe globuri, care au fost aduse in Ajunul Craciunului, informeaza Digi Sport.

Mormântul lui Ilie Balaci a fost profanat

"Cum sa cataloghezi un om care fura de pe un mormant un bradut artificial de 20 de lei si cateva globuri de 10 lei? Cum sa fii tolerant cu un astfel de om...? Cum sa intelegi rationamentul pentru care a facut acest gest? Ok...furi mancare, bani, bijuterii...sau mai stiu eu ce...dar sa furi un bradut de plastic cu cateva globuri??", a scris de Lorena Balaci pe pagina sa de Facebook. Ilie Balaci a decedat in acest an, pe 21 octombrie, la resedinta mamei sale din Craiova. Avea 62 de ani si a evoluat, pe parcursul carierei sale de fotbalist, la Universitatea Craiova, Dinamo si FC Olt Scornicesti.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI