S-a aflat despre prima reacţie a lui Victor Dăncilă după vestea divorţului de Elena. WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că sunt indicii clare că fiul Vioricăi Dăncilă s-a separat de Elena, femeia cu care s-a însurat în 2016. Din declaraţia de avere a Elenei Dăncilă, care este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor Dăncilă, pe care acesta îl primise, prin donaţie, probabil de la părinţii săi, în 2013, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017.

Citeste si: A divorţat fiul Vioricăi Dăncilă? Bunurile lui Victor Dăncilă au dispărut din averea Elenei, femeia cu care s-a însurat în 2016! EXCLUSIV

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mocneşte scandalul anului! Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu au desfiinţat-o pe Viorica Dăncilă! Oare cum va reacţiona premierul? "Mi-aş mai da jos din machiaj" VIDEO!

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea se află în topul moşierilor din România! Valentin deţine 80% dintr-o companie care a intrat în forţă pe piaţa agricolă!

Prima reacţie a lui Victor Dăncilă după vestea divorţului de Elena. Este angajat la Curtea de Conturi

Garsoniera Elenei, care în precedentele declaraţii de avere figura ca fiind deţinută în părţi egale cu Victor Dăncilă, este acum 100% a Elenei, ceea ce indică un partaj între cei doi. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ, deşi el este angajat la Curtea de Conturi, în funcţia de consilier.( vezi care a fost prima postare pe facebook a Vioricăi Dăncilă)

Prima reacţie a lui Victor Dăncilă după vestea divorţului de Elena. E posibil să fi plecat în vacanţă

S-a aşteptat prima reacţie a lui Victor Dăncilă după vestea divorţului de Elena. În ziua în care WOWbiz.ro a dezvăluit subiectul, Victor Dăncilă şi-a suspendat contul de facebook pe care îl avea de câţiva ani. Fiul Vioricăi Dăncilă şi-a păstrat doar contul de pe Instagram, acolo unde a postat, ieri, pe instastory, o fotografie care înfăţişează o grădină ce poate fi curtea interioară a unui hotel, semn că e posibil ca el să fie în vacanţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si