Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prins ieri în Augsburg, Germania, în urma colaborării dintre Poliția Română și cea Germană.

În momentul capturării, Cătălin Cherecheș s-a opus alegându-se cu mai multe răni și zgârieturi pe față dar și cu hainele rupte.

cătălin predoiu

Cătălin Predoiu

Cătălin Cherecheș a fost prins în Ausburg, Germania

Sursele spun că primarul Cătălin Cherecheş a încercat să fugă din Germania.

Edilul a mers cu mătușa sa cu mașina, cu o viteză de aproximativ 200 de km la oră prin oraş, pentru a ajunge la gara Augsburg. Acolo ar fi încercat să scape de mașină şi cel mai probabil urma să ia un taxi, dar mare i-a fost surpriza când s-a întâlnit cu polițiștii bavarezi şi de BKA.

La scurt timp după prinderea primarului din Baia Mare, Ministrul de Interne, Cărălin Predoiu a reacționat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Felicit şi mulțumesc poliţiştilor şi partenerilor instituționali interni și externi, români și germani, care au cooperat direct şi permanent pentru capturarea condamnatului penal Cherecheș Cătălin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE- Cătălin Cherecheș a fost prins în Augsburg, Germania. Edilul va fi adus în România pentru ispășirea pedepsei cu închisoarea/ Reacția ministrului de Interne, Cătălin Predoiu

cătălin cherecheș

Cătălin Cherecheș

De asemenea, mulţumesc poliţiştilor maghiari, austrieci şi italieni împreună cu care s-a cooperat şi lucrat pe parcursul acestei operaţiuni poliţieneşti internaţionale.

Nu în ultimul rând, mulţumesc jurnaliştilor care au înţeles în aceste zile că trebuie să limităm comunicarea pe acest caz, pentru a proteja operaţiunea de localizare şi capturare”,

a spus ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, după prinderea primarului Cătălin Cherecheş în Germania.

Poliția Română a fost cea care a anunțat prinderea primarului Cătălin Cherecheș: „În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional. 

Citește și: VIDEO- Mită în miere și brânză de la 280 de bolnavi. Șefa secției de oncologie din Suceava este acuzată de mită

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară", a spus Poliţia Română. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si