Close sidebar
Close sidebar

Prima reactie a Sandei Ungur, soferita care si-a condus spre moarte patru prietene, in tragicul accident de la Jibou

Sanda Ungur, soferita care si-a condus spre moarte patru prietene, dupa ce a trecut linia de cale ferata la Jibou, a reactionat pentru prima data, la aproape o luna de la tragedie.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sanda Ungur a postat pe contul sau de Instagram o fotografie cu fundal negru la profil, in semn de doliu pentru prietenele sale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sanda Ungur a fost singura supravietuitoare in urma tragicului accident care a avut loc, pe 17 mai, la Jibou.

Sanda si prietenele ei, Madalina Parja, Sara Pop, Claudia Barbos si Maria stit, se intorceau de la Cluj, de la festivitatea de absolvire a Universitatii Tehnice din Cluj-Napooca.

La o trecere la nivel cu calea ferata de pe raza localitatii Jibou, tânara soferita nu s-a asigurat si patruns pe calea ferata exact in momentul in care un tren se apropia cu viteza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI