Imaginile care ii prezinta pe Bebe Cotimanis si pe Iulia impreuna, sarutandu-se, intr-o mini vacanta facuta la Curtea de Arges au aprins lumea showbizului. Sotia actorului, Florina Marcuta, a fost abordata pe strada de catre un grup de jurnalisti si a fost intrebata despre acest subiect.

Desi este vorba de un subiect extrem de delicat, femeia a marturisit ca

nu a citit articolele cu pricina si a abordat si o stare de spirit extrem de degajata, mai ales ca tocmai ce se intorsese dintr-o vacanta in care a fost alaturi de o prietena, in Spania.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Nu l-am vazut, nu stiu despre ce vorbiti. Am sa citesc, dar in momentul asta chiar nu stiu", a declarat ea zambind in fata camerelor de luat vederi.

Bebe Cotimanis si Florina Marcuta sunt impreuna

de peste 17 ani si de patru ani sunt casatoriti. Cei doi au impreuna doi copii, pe Adela si pe Stefan. In ciuda problemelor de acum, Florina si Bebe au parut intotdeauna ca formeaza un cuplu extrem de sudat si care nu ar avea niciun fel de probleme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si