Recenta amnistie fiscală a salvat familia lui Victor Ciorbea de 70% din datoria către stat. ”Fostul Avocat al Poporului Victor Ciorbea și soția sa sunt beneficiari ai recentei amnistii fiscale decise de Ministerul Finanțelor. Potrivit Radio Europa Liberă, soților Ciorbea le-a fost ștearsă peste 70% din datoria la Fisc, pe impozite neplătite de 10 ani. Potrivit Ordonanței de Guvern 6/2019, până la jumătatea lunii decembrie, anumite categorii de contribuabili cu datorii bugetare restante la sfârșitul anului trecut, inclusiv persoane fizice, au șansa să le plătească și să scape de dobânzi și penalități.

Citeste si: Luis Lazarus, dezvăluiri INCREDIBILE din ancheta de la Caracal: ”Acești investigatori minunați ascund multe lucruri si ne mint! Nimic nu e ceea ce pare!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Victor Ciorbea și soția sa, Lacrima, s-au prezentat la ANAF zilele acestea, unde au plătit 100.000 de lei pe impozite restante din 2008 și le-a fost șters restul de datorie, de aproape 270.000 de lei, relatează Radio Europa Liberă. În momentul în care a fost numit Avocat al Poporului, în 2014, în guvernarea Ponta, Victor Ciorbea avea datorii de peste un milion de euro la o bancă pentru o casă din Floreasca, situată în apropierea lacului, de 700 de metri pătrați și cu piscină.”

, a notat digi24.ro. 

Valul de revoltă izbucnit în mediul online după ce s-a aflat de situația familiei Ciorbea nu a deranjat-o prea mult pe Lacrima, soția fostului premier, avocată de meserie, care a reacționat printr-un mesaj ironic. ”Nu te mai stresa degeaba! Apa, vântul și gura lumii nu le poți opri nicicum”, a notat soția lui Ciorbea, dând share unui mesaj pe contul ei de socializare. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si