A fost dată o primă sentință în cazul gemenilor care au abuzat minori  de-a lungul anilor, uneori chiar filmând ororile.

Adrian Calapiș, acuzat de viol asupra minorilor, a primit 18 ani de închisoare, iar Alexandru Calapiș a primit o condamnare de 8 ani pentru tentativă de viol asupra unui minor.

Citește și: Polițiștii din Dolj sunt în alertă după ce două minore au plecat de acasă și nu au mai revenit

Alexandra Colban, iubita unuia dintre frați, a primit 14 ani și 2 luni de închisoare.

Cei doi au de achitat daune de peste 300.000 de euro

În total au de achitat toți trei daune de 400.000 de euro victimelor din dosar.

Sentința în acest caz nu este definitivă.

Citește și: Caz incredibil la o școală gimnazială din Satu Mare. O elevă în vârstă de 14 ani a aflat că este însărcinată

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei doi au intrat în vizorul autorităților, după ce o fetiță de doar 13 ani ar fi depus o plângere la Poliție împotriva lui Adrian Calapiș, acuzându-l de viol.

Polițiștii au efectuat mai multe percheziții la domiciliul bărbatului, descoperind în telefonul lui, dar și în computer, imagini în care protagoniști erau atât el cât și iubita lui. 

Se pare că tânăra care a participat la abuzuri era chiar bona copiilor pe care îi agresau cei doi băieți.

Citește și: De ce s-a sinucis Diana, modelul controversat care a vrut să semene cu o fetiță

Acum, comunitatea din Sânnicolau Mare este în stare de șoc, oamenii neputând să-și explice cum au putut să facă cei doi astfel de gesturi necurate. Unul dintre băieți, Alexandru, cânta în corul bisericii.

Cum atrăgeau minore cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani

Două dintre victime fraților pedofili sunt de cetățenie străină, iar ororile ar fi avut loc anul trecut. Conform unor surse din anchetă, cel mai plauzibil este faptul că gemenii au mai multe victime, dar cu toate acestea, fiind dictați de frică, minorii nu au povestit nimic acasă.  

Citește și: Caz șocant în Borșa! Un polițist a bătut un elev din cauza unei cerți între fiul său și victimă

Fii avocatului din Timiș nu sunt străini de aceste fapte, cei doi fiind condamnați în trecut pentru acte similare. La vremea respectivă, procurorii DIICOT au declarat public că cei doi  agresori   au avut zece victime. Una dintre fetițe a fost urmărită de gemeni în scara blocului, după care au intrat peste ea în casă. Pe celelalte victime, cei doi frați le urmăreau pe stradă, când se întorceau de la școală, le ademeneau într-o mașină unde le obligau să se dezbrace și le fotografiau. Mai exact, este vorba de fetițe cu vârste cuprinse între șapte și nouă ani. 

Citește și: Românca care și-a vândut copila într-un cinema și-a făcut un adevărat „palat”. „Se tot ducea la bătrânul ăla de 5, 6 ani”

Abuzurile ar fi fost filmate

„Greu am trecut peste momentul ăsta și probabil și ceilalți părinți, și copiii... Vă dați seama... Am încercat să uităm acele momente", a explicat tatăl unei victime în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ambii frați ar fi participat la orgiile care i-au implicat pe minori, spun procurorii.

Citește și: VIDEO- Noi detalii din cazul minorei forțate de părinții săi să practice prostituția. Copila a ajuns la Protecția Copilului Călărași

Atunci când copiii nu erau abuzați sexual, erau obligați să asiste la scenele bolnăvicioase dintre bonă și frații gemeni.

Procurorii vorbesc de 6 victime în total. Abuzurile ar fi fost filmate. La dosar există 40 de giga de înregistrărio cu astfel de scene. Asta în timp ce frații duceau o viață aparent banală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si