Prezenta astazi la tribunal pentru a solicita custodia Magdei (10 ani) si un ordin de protectie al copilului, despre care spune ca este abuzat de familia fostului ei sot, Laura Georgescu a facut si alte dezvaluiri socante. Femeia care a fost casatorita cu patronul Hexi Pharma vreme de 15 ani, pana in 2009,  a marturisit ca afaceristul a fost ofiter SIE si ca dadea spagi prin intermediari membrilor Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor!

Conform antena3.ro, Laura le-a arătat jurnaliştilor o fotografie de la nunta cu Dan Condrea, în care susţine că apare un colonel de la serviciul Doi şi'un sfert, Iancu Damian, precizând că aceasta este dovada că fostul ei soţ a fost mereu filat de serviciile secrete.” E doar o probă ca să liniştim lucrurile. Maior ştie mai bine că are toate datele”, a conchis femeia, care a afirmat că Dan Condrea a fost ofiţer SIE.

„Tatăl meu era ofiţer militar şi eram monitorizaţi. Nu este de competenţa mea, este de competenţa lui George Maior.(...) El (Dan Condrea – n.r.) a fost agent SIE şi de aceea era în permamenţă filat de agenţi SIE şi CIA. În anturajul nostru erau foarte mulţi angajaţi ai SIE şi SRI. Acţiunile de filaj au pornit de pe vremea când era copil pentru că tatăl său a fost ofiţer militar.

Am prezentat în faţa instanţei probele de filaj. Dan Alexandru Condrea a fost filat în permanenţă, aşa cum am fost şi eu filată de când m-am născut. Asta pentru că părinţii mei şi părinţii lui erau prieteni cu persoane care erau prietene cu familia Ceauşescu”, a spus Laura Georgescu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, prima nevasta a declarat ca Dan Condrea a dat şpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, aceasta precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif şi pe care este dispusă să le pună la dispoziţia anchetatorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si