Close sidebar
Close sidebar

Prima victima in Romania a jocului "Balena Albastra"? Rudele copilului de 11 ani din Dambovita care s-a spanzurat fac dezvaluiri socante

Jocul mortal "Balena Albastra" a facut prima victima in Romania? Un copil de de 11 ani dintr-o localitate din Dambovita a fost gasit fara suflare de sora lui cu doar doi ani mai mare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Baiatul in varsta de 11 ani se pare ca se juca pe internet,  in ultima vreme, "Balena Albastra", cel putin asa sustin prietenii lui.

Ieri, insa,probabil ca micutul a primit o alta misiune  din partea jocului  si s-a sinucis. A fost gasit fara suflare in podul casei de catre sora lui mai mare.Fetita a incercat sa-l salveze, dar a fost prea tarziu. Ingrozita si-a anuntat mama care era la serviciu

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

„Am inteles ca e un joc pe internet, nu stiu. Asa am auzit, ce-o fi vorbit el cu copiii pe la scoala. Nu stiu cum l-a determinat sa faca gestul asta, eu nu stiu ca asta nu este nu e joc, astia sunt niste nenorociti”, spune o ruda a copilului.

Rudelor si cunoscutilor nu le vine sa creada ca micutul a putut sa-si ia viata din cauza unui  joc pe internet  mai ales ca se intelegea bine cu parintii, avea rezultate bune la scoala si nu-i lipsea nimic.

„Era un baiat foarte cuminte, invata bine, asculta parintii, asculta de toti. Aveau parintii grija de el, nu-i lasau singuri, nu-i lasau parasiti”, spune Maria Fieraru, ruda a baiatului.

Trupul neinsufletit al copilului a fost dus la Medicina Legala pentru necropsie. Politia a deschis o ancheta in acest caz.Cat  despre acest joc online, se pare ca acesta ar fi pornit din Rusia si a luat amploare  dupa ce peste 130 de adolescenti s-ar fi sinucis dintr-o provocare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI