Neversea s-a bucurat de un succes imens, în prima seară de festival din ce-a dea cincea ediție. 65.000 de oameni au simțit ritmurile Neversea oferite de artiștii care au mixat pe toate scenele din cadrul festivalului.

Neversea, ediție de cinci stele

Prima seară Neversea a fost un real succes, au anunțat organizatorii. Cei 65.000

de fani s-au bucurat de show-urile oferite de artiști pe toate scenele.

Spectacolul a fost deschis la ora 18:00 de cei de la Partydul Kiss FM și Sebastian Argăseală. Apoi, pe main stage au urcat INNA şi Grasu XXL, urmați de Minelli, Regard, Rareş, Adi Istrate şi Erika Isac care au completat line-up-ul pe mainstage-ul Neversea. Fanii au cântat alături de artiști, transformând spectacolul într-un show de zile mari.

Spectacolul a fost deschis la ora 18:00 de cei de la Partydul, Kiss FM

Spectacolul a fost deschis la ora 18:00 de cei de la Partydul Kiss FM

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Această ediție a adus o scenă nouă, Balkaniada, care a fost un success încă din prima zi de festival. Aici au performat artiști precum Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Viorica şi Ioniţă & Taraful Clejanilor. La spectacolul lor au participat fani de toate vârstele, s-a dansat și cântat cu pasiune și s-a creat una dintre cele mai senzaționale petreceri.

Amatorii de rap, trap breakbeat şi dubstep au avut scenă proprie la cel mai mare festival de pe malul mării, din Europa.

Pe scena The Ark, au urcat ŞATRA B.E.N.Z, FC DNB, Nane, Rava, Amuly, Azteca și au oferit fanilor un show de nota 10.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Festivalul a avut în această ediție și o scenă dedicată experiențelor latino, scena Pachanga. Aici au fost profesori de la cele mai mari școli de dans latino din țară, care au învățat fanii paşii de baza de bachata, salsa, samba, semba sau merengue.

Citește și: EXCLUSIV: DJ-ul care va urca pe mainstage la Festivalul Nervesea/ Sebastian Argăseală: ”Vreau să le transmit oamenilor ceea ce simt”

Lil Uzi Vert, Alok și Timmy Trumpet, spectacol de zile mari

Lil Uzi Vert a fost unul dintre cei mai așteptați artiști de la Neversea. A avut un show live, de care fanii s-au bucurat în totalitate, iar pe plajă au răsunat hit-uri precum “XO Tour Lif3”, “Suicide Doors”, “20 Min” și cel mai nou album al artistului, “Pink Tape”.

Fanii lui Lil Uzi Vert i-au oferit acestuia un cadou, un desen cu artwork-ul noului material discografic. La sfârșitul spectacolului, Lil Uzi Vert a mulțumit fanilor pentru atmosferă, dar și pentru dorința de a repeta spectacolul.

“România eşti incredibilă!”, a spus acesta miilor de fani.

Alok, DJ-ul care de pe locul 4 în Top 100 DJ Mag, a fost pentru prima dată la Neversea. Cu un set-up de scenă personalizat, plin de energie, artistul a cucerit inimile fanilor. Acesta a invitat-o pe INNA alături de el pe scenă pentru a cânta “It Don’t Matter”.

Brazilianul și-a încheiat show-ul cu un mesaj pentru fanii care l-au primit cu entuziasm.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

“Neversea eşti minunat, România, te iubesc!”, a transmis Alok fanilor.

“Neversea eşti minunat, România, te iubesc!”

“Neversea eşti minunat, România, te iubesc!”

[Sursa foto: Facebook- Neversea]

Australianul Timmy Trumpet a combinat muzica clasică şi EDM Big Room. Tot la Neversea, Trumpet și-a lansat și cel mai nou hit, “Eternety”. Timmy Trumpet ocupă locul 8 în Top 100 DJ Mag. La fel ca ceilalți artiști care au urcat pe scena Neversea, Dj-ul a spus că publicul din România este special și are o energie frumoasă.

Citește și: VIDEO- Jo, secretul unui look impecabil. Artista are o echipă de specialiști care o ajută la evenimente


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si