Ziua de 1 martie este o zi specială pentru noi. Sărbătorim Mărțișorul și ne bucurăm de mici gesturi și cadouri speciale din partea persoanelor dragi de lângă noi.

Această zi frumoasă este o ocazie minunată pentru a le oferi apropiaților noștri un gând bun și o îmbrățișare. Iată câteva mesaje frumoase pentru 1 martie 2024 pe care să le transmiți celor dragi ție.

Mesaje frumoase pentru 1 martie 2024, de Mărțișor

„Lume dragă, astăzi este o zi specială! La mulți ani de Mărțișor! Să vă petreceți ziua înconjurați de dragoste și să aveți sufletul bucuros!”

„Fie ca acest 1 martie să ne deschidă porțile către lucruri minunate în vremurile ce urmează! La mulți ani, dragii mei prieteni! Fie ca acest anotimp minunat, dar și sărbătoarea Mărțișorului, să vă aducă bucurie și prosperitate!”

Citește și: Ce târguri de Mărțișor sunt organizate în 2024 în București?

„Îți doresc o zi minunată la fel ca tine! Fie ca toate dorințele tale să se împlinească și să ai parte de tot binele din lume! La mulți ani!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

urare de martisor

Transmite-i persoanei iubite din viața ta un mesaj frumos pe 1 martie 2024, la începutul primăverii!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„La mulți ani de Mărțișor! Îți transmit acest mesaj pentru a-ți aminti cât de important/ă ești pentru mine! Fie ca magia acestui simbol să îți dea putere și să îți poarte noroc nu doar azi, ci întotdeauna!”

„Mărțișorul este purtător de noroc! Îmi doresc să îți pot oferi toate mărțișoarele din lume pentru ca tu să ai o primăvară magnifică! La mulți ani, draga mea, cu ocazia zilei de 1 martie 2024! Fie ca toate dorințele să ți se îndeplinească!

„Mărțișorul ne reamintește an de an de frumusețea naturii, dar și de frumusețea sufletelor noastre. În acest an îți doresc să ai parte de oameni frumoși și sinceri și să treci doar prin momente frumoase! La mulți ani!”

„Mărțișorul simbolizează începutul unei primăveri minunate! Îți doresc să te bucuri de ceea ce ai realizat și să realizezi și mai multe, indiferent de obstacolele vieții! Să ai parte de o primăvară colorată exact ca sufletul tău frumos!”

„În această zi frumoasă de Mărțișor îți transmit cele mai sincere urări de bine! Gândul meu este la tine, iar cu ocazia acestei zile de 1 martie 2024 îți doresc ca bucuria să îți inunde sufletul! La mulți ani!”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„La mulți ani de Mărțișor 2024! Să sărbătoriți această zi superbă cu inima deschisă și cu speranță în suflet! Soarele ni se arată astăzi, nouă, tuturor românilor! Vă pup și vă îmbrățișez cu mare drag și respect!”

ghiocei martisor

Iată câteva curiozități despre anotimpul primăvara.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Prima zi de primăvară din 2024: Obiceiuri frumoase pentru 1 Martie

Curiozități despre primăvară

Primăvara este un anotimp minunat și este corespondent cu momentul din an în care natura revine la viață. Cunoaștem informațiile de bază despre acest anotimp frumos, însă iată câteva lucruri pe care nu foarte multă lume le știe despre acest moment din an:

  • Primăvara începe la o dată diferită, de fapt. Practic, spunem că primăvara începe de pe 1 martie, dar în realitate, conform calendarului astronomic, ea începe pe 20 martie.
  • În ultimii ani a nins mai mult în luna martie decât în luna decembrie.
  • Se spune că primăvara simțim mirosurile mult mai bine datorită umidității din aer.
  • Primăvara, ne putem aștepta să vedem ca prime flori apărute ghioceii, narcisele, lalelele, irișii și liliacul.
  • Se spune că cei mici cresc mai repede în acest anotimp spre deosebire de alte zile ale anului.
  • Primăvara, corpul uman își schimbă modul în care funcționează.
  • Primăvara este o perioadă în care suntem mai predispuși alergiilor.
  • Păsările preferă să își depună ouăle primăvara.

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si