Ce flori se oferă profesorilor prima zi de școală. Structura anului școlar 2022-2023 a fost modificată. Astfel, elevii vor începe cursurile pe 5 septembrie, iar elementul de noutate este că noțiunea de „semestru” a fost înlocuită cu „modul de învățare”.

Ce flori se oferă profesorilor prima zi de școală

Prima zi de școală 2022. Ce flori poți să le oferi profesorilor

Pe 5 septembrie 2022 e prima zi de școală din anul școlar 2022-2023

Potrivit structurii anului școlar 2022-2023, publicată în Monitorul Oficial, elevii vor începe școala pe data de 5 septembrie 2022.

Anul școlar 2022-2023 va fi la fel de scurt ca cel care tocmai s-a încheiat, va avea o durată de 36 de săptămâni.

Citeste si: VIDEO- Tichete sociale pentru rechizite pentru copiii din familii nevoiașe. Începând de când trebuie depuse cererile

Programele „Școala Altfel” și „Săptămâna Verde” vor avea loc în perioada 27 februarie- 16 iunie 2023, timp de câte 5 zile consecutive lucrătoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Toți elevii vor avea vacanță în perioada 22-30 octombrie 2022. Înainte, această vacanță era doar pentru elevii din clasele primare și pentru cei de grădiniță.

Ce flori se oferă profesorilor prima zi de școală

Prima zi de școală 2022. Ce flori poți să le oferi profesorilor

Ce flori se oferă profesorilor în prima zi de școală

Obiceiul de a oferi flori profesorilor în prima zi de școală vine din vechiul sistem când acest gest simboliza o odă adusă celor care lucrau în educație.

Tradiția de a oferi flori cadrelor didactice în prima zi de școală nu poate fi trecută cu vederea. Iată ce flori se oferă profesorilor la început de septembrie!

Prima zi de școală 2022. Ce flori poți să le oferi profesorilor

Prima zi de școală 2022. Ce flori poți să le oferi profesorilor

Nu există un buchet perfect de flori pe care să îl oferi în prima zi de școală. Cel mai important lucru este ca acesta să fie dăruit din suflet. Pentru doamnele educatoare, căci de la ele pleacă totul, buchetul ar trebui să fie pe măsura celui care îl oferă: mic, colorat și plin de viață. Astfel, puteți alege câteva fire de miniroze portocalii sau roz, trei fire de solidago, trei cupe de cymbidium galben și câteva fire de hyppericum.

Citeste si: Anul școlar 2022-2023. Cât va dura vacanța de iarnă?

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pentru învățători buchetul ar trebui să fie unul vesel, dar serios în același timp. Cei mai recomandați sunt aici trandafirii care în funcție de culoare au o semnificație aparte. În mod normal, buchetul cuprinde trei sau cinci trandafiri roz, galbeni, portocalii sau albi. Buchetul poate fi completat cu câteva fire de frezie sau bambus pentru un aspect natural și delicat.

Pentru cei din gimnaziu și liceu cele mai recomandate buchete pentru prima zi de școală sunt cele elegante și rafinate. Nu este important un buchet mare, cu flori scumpe, ci mai degrabă o combinație delicată, cu gust între florile din buchet. Trebuie să existe o balanță între culorile din buchet. O primă sugestie este flori de amaryllis și orhidee, înconjurate de flori lucioase. Totodată, trandafirii roz cu fire de hyppericum sau brunia, împreună cu fire de bambus sau crenguțe de copac pot fi o altă idee de succes pentru prima zi de școală.

Citeste si: Lista de rechizite pentru clasa I. Sfaturi utile pentru părinți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si