Close sidebar
Close sidebar

Imagini uluitoare din prima zi de școală a elevilor români: „Stăm la gard, ca la pușcărie îi așteptăm!”

Anul școlar 2020-2021 a fost diferit anul acesta. Dacă copiii au avut parte de noutăți, așa s-a întâmplat și în rândul părinților, care au fost nevoiți să-și privească odraslele de după gard.

Georgiana Balaban,

Cum a decurs prima zi de școală la Giurgiu. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu măști, dezinfectante și cu păstrarea distanței sociale împotriva COVID-19, așa a arătat prima zi de școală pentru elevii români. Mai greu a fost pentru bobocii, care au făcut cunoștiință cu școala pentru prima dată anul acesta.

La o școală din orașul Giurgiu părinții au fost nevoiți să-și privească copiii prin găurile gardului. Imaginea din fața școlii a strâns mii de like-uri în mediul online, unde internauții s-au revoltat: „Ca la pușcărie, așa suntem. Ne uităm prin gard.” a transmis unul dintre utilizatori.

Deschiderea anului școlar la Giurgiu. [Sursa foto: Facebook]

Părinți revoltați din cauza situației din școli, generată de virusul COVID-19

Un alt caz de revoltă a avut loc la o altă școală din România unde o învățătoare scotea copiii cu o sfoară din curtea școlii pentru a-i ajuta să păstreze distanța. Filmulețul a strâns mii de share-uri și a fost aspru judecat de utilizatorii din mediul online. „Ca pe niște vite, ca pe niște animale îi scoate afară!” a spus unul dintre internauți.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Prima zi de școală în condiții de pandemie. Care este riscul cel mai mare

Citeste si: Prima zi de școală. Mesajul lui Klaus Iohannis pentru elevi

Citeste si: Ședință de guvern. Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile

Anul școlar de data aceasta, începe cu grele încercări pentru toți părinții și elevii care merg anul acesta la școală. Situația critică este la nivelul întregii țări.

Citeste si: Își pregătise copiii să-i ducă la grădiniță, însă nu a mai ajuns cu ei! Ce s-a întâmplat cu Mirela Vaida

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI