Primarul  Aradului, Călin Bibarţ, a urcat pe scenă pentru a rosti câteva cuvinte, Primăria Municipiului Arad fiind partener la acest eveniment, însă în loc de Cargo a spus de două ori Cargus, conform Antena 3 CNN.

”Este inadminisibil să confunzi o trupă”

"Daţi-mi voie, ca în numele dumneavoastră şi al formaţiei Cargus, să urăm în această seară „La mulți ani” Filarmonicii Arad, care împlinește 75 de ani de la înființare.

Și în aplauzele dumneavoastră Cargus să vă....”, a spus primarul Aradului.

Citește și: Un tânăr de 20 de ani a fost arestat după ce ar fi sechestrat și abuzat de mai multe ori o minoră de 15 ani. Coșmarul prin care a trecut adolescenta

Edilul a fost taxat imediat de oamenii prezenţi la concert pentru gafa făcută, spunând că este inadmisibil să confunzi o trupă consacrată cu o firmă de curierat.

Călin Bibarţ - Primarul Aradului

Călin Bibarţ - Primarul Aradului

[Sursa foto: Colaj Calin Bibart - Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce a pocit numele trupei Cargo, cei prezenţi au început să strige cât au putut de tare: "Cargo!, Cargo! Cargo!“.

Primarul municipiului Suceava, huiduit pe stadion

Un alt primar a fost huiduit la începutul lunii iunie.Este vorba de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a fost huiduit de câteva mii de oameni, pe stadionul Areni din municipiul Suceava, acolo unde s-a disputat partida tur din finala barajului de promovare în Liga a II-a, Foresta Suceava- Ceahlăul Piatra Neamț, scor final 0-0, potrivit Stiri Suceava.

Totul a fost determinat de o intervenție a crainicului care, cu o slugărnicie nemaiîntâlnită pe stadionul Areni, a anunțat prezența lui Ion Lungu la meci și a cerut publicului să-i mulțumească edilului pentru sprijin.

„Cu această ocazie haideți să mulțumim în special domnului primar Ion Lungu care se află astăzi pe stadion alături de noi...”, a spus craincul stadionului.

Citește și: Sala de sport la 1,5 km de școală, care nu a fost folosită niciodată. A costat 160.000 de euro

Răspunsul celor trei mii de oameni de pe stadionul Areni a venit instant printr-un cor de huiduieli adresate primarului Ion Lungu. În schimb, antrenorul Dorin Goian a fost întâmpinat cu un val de aplauze. Returul finalei barajului de promovare în Liga a II-a are loc miercuri, 7 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si