Membrii cu dizabilitati ai Asociatiei Ceva de Spus din Timisoara reclama declaratiile ofensatoare ale Primarului Marcela Radulescu pe care o considera jignitoare si discriminatoare.

La scoala de Vara a femeilor PSD primarul comunei Ion Corvin, Marcela Radulescu, a declarat despre protestatari ca sunt ”mai handicapati decat toti handicapatii” cu intentia clara de a-i jigni. Folosirea in sens peiorativ a cuvantului ”handicapat” a suparat membrii cu dizabilitati ai Asociatiei Ceva de Spus din Timisoara, ca au facut o reclamatie la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Noi, membrii asociatiei, muncim mult pentru o comunitate accesibila si pentru a schimba mentalitatea oamenilor privind persoanele cu dizabilitati. Dorim ca lumea sa ne cunoasca, sa vada abilitatile noastre, sa ne respecte pentru lucrurile pe care le putem face bine.

Din pacate, daca politicienii, primarii vorbesc asa, distrug toata munca pe care o facem noi pentru a schimba modul de gandire fata de noi” a declarat Moldovan Elisabeta, copresedintele asociatiei.

Sursa: adevarul.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si