Asa arata partia de langa Bistrita, care ar fi costat, in total, 5 milioane de euro. Are peste 1.300 de metri lungime, este dotata cu telescaun, 4 tunuri pentru zapada si un lac de acumulare de 5000 de metri cubi pentru producerea zapezii artificiale. Singura problema este altitudinea:dealul pe care a fost construita are doar 700 de metri inaltime.

Din aceasta cauza, in varf nu prea este zapada.

Acest turist este negru de suparare, dupa ce schiurile pe care a dat 3000 de lei i s-au stricat din cauza lipsei zapezii din varf.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Primarul  orasului Bistrita a testat chiar el calitatea zapezii si recunoaste ca e loc de mai bine.  Apoi a comunicat programul de functionare a partiei, care i-a lasat masca pe schiori: de la 9 dimineata la 9 seara in timpul saptamanii, iar in weekend, doar de la 9 la 4 dupa amiaza.

Primar Ovidiu Cretu: Omul care se duce la lucru si vine la 16.00

acasa, isi ia schiurile si schiaza doua sau trei ore. In weekend poate veni de dimineata aici sa schieze de la 9 pana la ora 16.00.

Desi partia Cocos a fost finalizata in februarie 2017, marea deschidere a avut loc abia azi. De anul trecut si pana acum s-ar fi  cheltuit, pentru intretinerea partiei inchise, aproximativ 45 de mii de euro. Partia Cocos ar putea atrage anual mii de turisti- cu doua conditii: sa fie zapada din belsug si sa existe, in zona, pensiuni.

Momentan, turismul nu este dezvoltat in zona.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si