Cele 2000 de fluiere vor fi intrebuintate in situatii de urgenta si valoreaza 40 de lei bucata.

Primaria Capitalei a investit la sfârsitul lunii august suma de 78.000 de lei, mai exact 16.800 de euro, pentru a achizitiona 2.000 de „fluiere cu bila”.

Potrivit portalului de achizitii, acestea vor fi utile „pentru indeplinirea in bune conditii a misiunilor specifice in situatii de urgenta desfasurate pentru inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dealul-Spirii”. Pretul de achizitie al fiecarui fluier a fost de 40 de lei bucata. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Investitia a fost semnalata de consilierul local USR Sector 1, Clotilde Armand, care a scris pe pagina sa de Facebook despre „prioritatile” primariei. 

„V-ati intrebat ce cumparaturi a mai facut dna Firea din banii nostri? Va spun eu: FLUIERE.

Primaria Municipiului Bucuresti a cumparat 2000 de ''fluiere cu bila'' in valoare de 78.000 RON (16.804 Euro), fara TVA. Da, ati auzit bine. Prioritati pentru autoritati”, se arata in postarea consilierului USR. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si