Alte 100 de dosare vor fi analizate in perioada urmatoare.

Potrivit municipalitatii, in doua luni si jumatate, 510 dosare au fost aprobate, fiind eligibile pentru a beneficia de voucherele in valore de 13.800 de lei pentru feritilizare in vitro. Alte 100 de dosare vor fi analizate in perioada urmatoare, iar patru au fost respinse.

Banii se acorda sub forma a doua vouchere pentru fiecare solicitare: un voucher pentru medicamente in valoare de 4.600

lei si unul pentru interventia medicala specifica in valoare de 9.200 lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Criteriile de eligibilitate sunt: cuplurile infertile au indicatie pentru procedura de fertilizare in vitro, membrii cuplului sunt asigurati medical, partenerul sufera de azoospermia, femeile au intre 24 si 45 de ani. De asemenea, femeile trebuie sa aiba domiciliul stabil in Bucuresti sau sa aiba resedinta in Bucuresti (viza obtinuta cu cel putin sase luni inainte de inceperea proiectului).

Proiectul,, O sansa pentru cuplurile infertile” a fost

aprobat in sedinta din 28 martie a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, la propunerea Primarului General, Gabriela Firea si se va derula pana in decembrie 2019.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si