In orasul in care se cauta cel mai frumos balcon, gasim oare problem mai serioase?

Suntem eficienti si o pornim la pas prin capitala. Atentie, prin centru, nu pe la periferie, prin cine stie ce zona uitata de lume.

„Privesc in sus la cladirile astea de 20 de ani si mi se rupe sufletul cand vad cum au uitat Prrimaria, Guvernul si cei care ar trebui sa se ocupe de aceste cladiri.

E mai mare rusinea”, spune un barbat. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In timp ce primaria cauta cel mai frumos balcon din oras, un alt concurs se desfasoara in paralel. Iar premiul este o amenda. 5 mii de lei ar putea plati propriatarii care nu fac lucrari de consolidare, nu curata fatadele si nu pastreaza dependintele curate! Candidati sunt destui. E suficient sa priviti aceste imagini.

Paradoxul romanesc este ca unele constructii apartin chiar de institutii publice.

Unde mai pui ca in unele cazuri proprietarii sunt greu de gasit. In unele cladiri stau numai chiriasii.

Hotarararea de consiliu local privind amenzile de pana in 5000 de lei a fost votata saptamana trecuta. Daca s-ar aplica pentru toata lumea, politistii locali ar ramane fara chitantiere.

Si nu e singura pedeapsa. Consiliile locale pot decide marirea de 5 ori a impozitului pentru cladirile in paragina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si