5 căsuțe noi vor fi construite pentru Târgul de Paște din Craiova din acest an. 4 artiști din țară lucrează la cele 5 căsuțe, care trebuie finalizate până la jumătatea lunii martie.

Ce a transmis Olguța Vasilescu

În total, 25 de căsuțe cu bunătăți tradiționale vor fi deschise pentru public.

Primarul orașului, Olguța Vasilescu, a publicat pe rețelele de socializare fotografii cu prima căsuță pentru Târgul de Paște.

Citește și: Lăsata Secului 2023. Ce este bine să mănânci înainte de Postul Paștelui?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am început deja pregătirile pentru Târgul de Paște, care va debuta în aprilie. Prima căsuță pentru comercianți a fost deja realizată de sculptorul Gabi Rizea și echipa sa și adusă în curtea primăriei. Rezervați-vă timp pentru Craiova! Va fi spectaculos! “, a fost mesajul scris de Olguța Vasilescu pe Facebook.

Târgul de Paște va avea loc în luna Aprilie

Suma alocată din bugetul local pentru Târgul din acest an este de 633.000

de lei. 320.000 de lei vor fi pentru „achiziționarea de căsuțe din lemn necesare organizării de evenimente de interes public“, iar 313.000 lei sunt destinați pentru achiziționarea de decorațiuni stradale specifice. 

Citește și: Lăsata secului pentru Postul Paștelui 2023. Tradiții și obiceiuri populare românești

Târgul de Paște va începe pe 1 aprilie și se va desfășura în Parcul Nicolae Romanescu, unde vor fi numeroase decorațiuni și spectacole.

Citește și: Zilele cu dezlegare la pește din Postul Paștelui 2023. Când se mănâncă pește?

Târgul de Paște trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor creat de Târgul de Crăciun din Craiova, care este pe locul al treilea în topul celor mai frumoase târguri organizate în Europa, clasament realizat de site-ul specializat europeanbestdestinations.com. Potrivit clasamentului, primul loc a fost adjudecat de Budapesta, cel de-al doilea de oraşul Gdańsk din Polonia.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si