Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Primăria Craiova le cere oamenilor să renunțe la animalele din gospodărie

Primăria Craiova a pus gând rău localnicilor care cresc găini, rațe, gâște sau porci în gospodăria proprie. Pentru că animalele ar face prea multă mizerie și gălăgie în metropolă, oamenii sunt acum nevoiți să le sacrifice sau să le ducă la țară. Cine nu se conformează va primi amenzi usturătoare.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Astfel de sunete vor fi date uitării în Craiova. Autoritățile nu vor să mai audă cocoșii cântând sau să vadă caii înhămați la căruță în unele cartiere periferice. Așa că orice pasăre sau animal crescut pentru folosul propriu va trebui să dispară din gospodăriile localnicilor.

Oamenii spun că nu vor să renunțe la animalele lor

Fără animale va rămâne și Liviu. Bărbatul crește circa 50 de găini, rațe și iepuri și spune că micile vietăți nu au deranjat niciodată vecinii. Pentru că banii nu-i vor ajunge să-și cumpere carne și ouă din comerț, omul susține că nu va renunța la orătănii, oricare ar fi amenda.

Citeste si: Serviciile secrete din Ucraina: Vladimir Putin nu ia în calcul stoparea războiului. Are planuri de restaurare a Imperiului rus

Liviu Munteanu, localnic: „Absolut absurd. Pentru că, pentru un om de rând, îl ajută foarte mult. Prețurile au crescut, și la carne, și la ouă, și în gospodărie te ajută. În primul rând, să-i intereseze utilitățile. Pentru că noi plătim taxe și impozite, dar în schimb, n-avem absolut nimic, decât apă potabilă, și vin să ne interzică găini.”

Citeste si: Sărbători religioase iunie 2022: Calendar ortodox complet

De altfel, locuitorii cartierelor periferice spun că nu găinile sunt adevărata problemă a orașului, ci lipsa utilităților.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În unele zone lipsesc asfaltul și canalizarea iar orașul le oferă doar praf și impozite mari.

Reprezentanții primăriei spun că au primit multe reclamații

În câteva luni, cocoșii, găinile sau alte animale crescute pentru consum propriu vor trebui să dispară din gospodării. Reprezentanții primăriei spun că au recurs la această decizie după ce au primit numeroase reclamații.

Citeste si: Zelenski, anunț despre o discuție cu Putin. "Ne vrem vieţile înapoi"

Rela Filip, viceprimarul Craiova:   „Înainte de toate, ei vor fi notificați prin poliția locală.”

Cei care nu se vor conforma regulamentului adoptat deja, vor primi amenzi cuprinse între 500 și 2500 de lei.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, românii, <sufocați> de scumpiri

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI