Inaintea marii inaugurarii, intaia doamna din primaria Craiovei a facut o ultima vizita la stadion. Dupa ce a discutat cu responsabilii si a butonat telefonul, Lia Olguta a plecat cu limuzina institutiei ca sa planuiasca, probabil, marele eveniment!

"Nu stiu exact ce vor sa faca, dar.. Nici ei, au stabilit doar suma cu care ar putea sa faca de toate! Suma nu e neaparat un impediment, ca ma gandesc ca au si sponsori"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Marina Andronache- sef serviciu Imagine PMC-
" Ne-am gandit sa facem pastrand proportrille un show care sa semene cu o deschidere de olimpiada"

Cu 250 000 de euro, primaria Craiovei ar putea avea acrobati, un foc de artificii cum numai la petrecerile de revelion vedem, ori l-ar putea chema in persoana pe Maradona! Bugetul a fost votat de urgenta... desi umbla vorba ca lucrarile la stadion nu sunt inca gata!

Imediat ce Primaria Craiovei va prelua stadionul de la Compania Nationala de Investitii, noul beneficiar va depune toate actele, inclusiv la ISU, pentru autorizatiilor necesare functionarii legale.

Le va obtine pana la festivitatile de deschidere? Greu de crezut.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si