Nu este o premieră faptul că municipalitatea face astfel de achiziții. Aceeași instituție locală din județul Prahova a plătit, în trecut, suma de aproape 8.500 de lei pentru a achiziționa pomi ornamentali.

Citeste si: Numărul șoferilor prinși drogați la volan l-a depășit pe cel al conducătorilor auto beți. Ce spune Poliția Română

O multitudine de astfel de nereguli au fost constatate și făcute publice de un consilier local pe pagina personală de pe rețeaua de socializare Facebook.

Un consilier local a comentat public achizițiile primăriei: "În 2021 nu a nins și nici gard viu n-aveau"

Toată situația de la municipalitatea comunei Brazi din județul Prahova a fost făcută publică de consilierul local Iuliu Andrei Dan.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Primaria Brazi a decontat LUCRĂRI DE DESZĂPEZIRE a GARDULUI VIU către Ceco Environment( firma care tunde iarba în comună).  În 2021 nu a nins..... și nici gard viu n-aveau. 

Gardul viu (Tuia) plantat la Conac, în valoare de peste 5 miliarde lei vechi a fost atribuit conform SEAP în data de 10 noiembrie 2021", se arată în mesajul scris de consilierul local al Primăriei Brazi.

Citeste si: Accident teribil în Călărași: o persoană a decedat și alte șase au fost rănite/Un TIR și o autoutiliară s-au ciocnit

"Și la plantarea boscheților Curtea de Conturi a găsit cheltuieli supraevaluate...  Și la serviciile de administrare Parc Nicolau au fost decontate nejustificat sume de bani", a mai dezvăluit Iuliu Andrei Dan, consilier local în comuna Brazi.

Citeste si: VIDEO| Bătaie cruntă între doi șoferi care au provocat un accident rutier în Timișoara. Scenele violente, filmate de trecători


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si