"20.000 de euro, auzi, 20.000 de euro! Doamne, Doamne!"

Asta e reacția oamenilor din Popești-Leordeni când aud câți bani au dat autoritățile pe sigla localității, un porumbel, și pe așa zisul totem care pomenește în scris doi primari și mai mulți funcționari publici implicați în construcția pasarelei pietonale care leagă orașul de cartierul Berceni.

În Popești Leordeni, trotuarele sunt un lux

De râs e că unul dintre nume e scris greșit: Dumitrecu, în loc de Dumitrescu. Revoltați, localnicii spun că altele ar fi prioritățile.

Citeste si: O fată de 14 ani, a dispărut de acasă, din Drobeta Turnu Severin. Minora nu este la prima plecare voluntară

În Popești-Leordeni, trotuarele sunt un lux. Părinții cu copii de mână fac mereu slalom printre mașini și oricând se pot petrecere tragedii. 

"Când ies din curte, oamenii trebuie să scoată mai întâi capul și să se uite cu atenție pentru că, după un singur pas, ies direct pe partea carosabilă."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Armata rusă declară că a distrus sisteme S-300 livrate Ucrainei ''de o ţară europeană''. Slovacia neagă acuzațiile și susține că Moscova minte

Și nu e singurul neajuns. Străzile neasfaltate, gropile și lipsa parcărilor- toate dau impresia că bieții oameni trăiesc într-o junglă urbană unde banii publici par să nu fie deloc folosiți în interesul lor.

Primarul nu este de găsit

Ne îndreptăm spre primărie să vorbim cu edilul Petre Iacob, cel care și-a dat acordul pentru construcția totemului de 20 de mii de euro. Sediul primăriei, însă, este gol. Nici primarul, dar nici viceprimarul nu sunt la birou.

Citeste si: Cum arată vila din Corbeanca a Elenei Udrea. Fosta politiciană se poate mândri cu o locuință spectaculoasă

Cum primim asigurări că a fost în instituție, încercăm să-l contactăm telefonic pe primar.

Citeste si: Viorica Dăncilă își dorește să ajungă la conducerea Partidului Națiune Oameni Împreună- NOI: ,,Pot produce soluții pentru România"

De obicei- mesageria vocală în limba engleză a unui număr din România intră atunci când posesorul e plecat din țară. Cu alte cuvinte, s-ar putea ca angajații să fi mințit.

Citeste si: 23 de migranți au încercat să ajungă în UE, acunși în mai multe TIR-uri

Până la răspunsuri concrete, orașul continuă să se mândrească cu un monument unic și să tânjească doar după civilizație.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si