Corneliu Vaida: Adresa exacta a mamei mele este cimitirul din Calea Sagului. Ne aflam chiar la locul unde odihneste ea. Daca cineva din Primaria Timisoara doreste sa ii comunice ceva aceasta este locul potrivit.

Celebra expresie romaneasca "mortul e de vina" a fost reeditata la Timisoara. Aici, e numai bun de plata!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

-Mortul sa primeasca hartie acasa… Cum poate mortul sa plateasca?!
-Constat cu surprindere ca primaria o instiinteaza pe mama ca datoreaza 486 de lei din care chirie restanta e lasata liber, majorari de 0,5 pe zi.
 

Revoltat de somatia trimise mamei sale, plecata la Ceruri in urma cu ani buni, Corneliu Vaida a vrut sa le dea autoritatilor o lectie pe masura citatiei demne de-o comedie neagra: i-a invitat pe

functionari sa ii scrie pe adresa din cimitir.

-Sincer ma indoiesc ca mama va reusi sa respecte termenul aceasta.  Habar n-am de unde provine aceasta chirie pentru ca mama nu a fost chiriasa. Mama a fost proprietara.

-De ce doar dupa sase ani de la decesul mamei mele vine o astfel de hartie. De ce nu a venit in fiecare an? Ca sa nu intrebam de fapt de ce imi vine hartia asta pentru ca ei ar trebui sa stie ca mama e decedata si sa nu-i mai trimita nici un fel de corespondenta.

Pentru toata incurcatura, reprezentantii primariei se scuza: eroarea s-a petrecut pentru ca baza de date a institutiei nu a mai fost actualizata inca de pe vremea cand defuncta traia.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si