Aparatele de joaca prezentau deficiente si puneau in pericol siguranta copiilor care se jucau in acel parc. "Verificarile au relevat o serie de deficiente incompatibile cu functionarea in conditii de securitate si siguranta a respectivelor instalatii de agrement, in masura in care nu erau respectate cerinte esentiale impuse prin omologarea ISCIR, precum analiza de risc pentru exploatare si existenta unui document care sa permita amplasarea in legalitate a acestora pe domeniul public", arata Primaria Sectorului 4.


In acest moment, functionarea acestor echipamente a fost suspendata temporar.

Primaria Sector 4 a precizat ca s-au efectuat verificari si in randul agentilor economici care desfasurau activitati in domeniul alimentatiei publice in Parcul Oraselul Copiilor, multi dintre ei fiind somati sa intre in legalitate dupa ce s-a constatat ca ocupau suprafete mai mari decat cele prevazute prin contractele de inchiriere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si