![Primăria Sectorului 4 a proiectat un nou proiect pentru intersecția Eroii Revoluției. Cum va arăta zona Primăria Sectorului 4 a proiectat un nou proiect pentru intersecția Eroii Revoluției. Cum va arăta zona](https://cdn.knd.ro/media/521/2863/1697/20279680/1/fotojet-20.jpg?width=320&height=180)
1 din 3 | Primăria Sectorului 4 a proiectat un nou proiect pentru intersecția Eroii Revoluției. Cum va arăta zona
![](https://cdn.knd.ro/media/521/2863/1697/20279680/1/intersectie-eroii-revolutiei-primaria-4-resistematizare-zona-808375.jpeg?width=320&height=180)
2 din 3 | Primăria Sectorului 4 a proiectat un nou proiect pentru intersecția Eroii Revoluției. Cum va arăta zona
![](https://cdn.knd.ro/media/521/2863/1697/20279680/1/img-20221229-wa0006-df6cad6472.webp?width=320&height=180)
3 din 3 | Primăria Sectorului 4 a proiectat un nou proiect pentru intersecția Eroii Revoluției. Cum va arăta zona
Reconstituirea zonei a început în urmă cu 15 ani, doar că a fost abandonată, rând pe rând de primarii Capitalei. Acum, proiectul Eroii Revoluției prinde viață.
Municipalitatea Sectorului 4 a anunțat că resistematizează întreaga zonă a intersecției Eroii Revoluției. Proiectul este conceput în așa fel încât această zonă să fie transformată într-una dintre cele mai "aerisite" intersecții din Capitală.
Citește și: Au obținut pe nedrept fonduri europene. Mai mulți oameni de afaceri trimiși în judecată de DNA
Proiectul a fost aprobat anul trecut de Consiliul General al Municipiului București, obiectivului trecând în administrarea Primăriei Sectorului 4.
Municipalitatea a transmis că la începutul lunii aprilie 2022 au demarat lucrările de modernizare a zonei Eroii Revoluției.
Ce a transmis Primăria Sectorului 4
„Măsurile de resistematizare pe care autoritatea locală le-a luat împreună cu specialiștii, prin eliminarea trecerilor de pietoni de la suprafață și mutarea acestora în pasajul subteran pietonal, care va face legătura atât cu stațiile STB, cât și cu stația de metrou, vor face ca zona Eroii Revoluției să devină cea mai sigură intersecție din București.
Pasajul va avea o lungime de 40 de metri, o lățime de 4,5 metri, trei căi de acces, trei escalatoare (scări rulante) și trei lifturi pentru persoanele cu dizabilități.
Citește și: Marea tragere Loto de Anul Nou. La ce oră se anunță rezultatele la Joker și Loto 6 din 49
Acestora li se adaugă un grup sanitar amplasat în subteran (la care se lucrează în momentul de față), două spații tehnice și o poartă de adăpost civil.
Mai mult decât atât, zonele de acces ale stațiilor de metrou vor fi modernizate, spațiile verzi și zonele pietonale vor fi reamenajate, iar pentru cei care vor să își lase mașina în spații moderne și sigure și să își continue drumul în București cu metroul, Primăria Sectorului 4 va amenaja și o parcare de tip Park&Ride.
Odată reconfigurată întreaga zonă, locuitorii Bucureștiului nu vor mai fi nevoiți să traverseze intersecția în condiții de risc, iar șoferii vor putea să circule în condiții de trafic fluent", se
precizează în comunicatul remis de Primăria Sectorului 4, joi, 29 decembrie 2022, către presă.Este studentă în anul al treilea la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. A absolvit profilul filologic al Colegiului Național Ion Creangă din Capitală.
Pasiunea ei pentru domeniul jurnalistic a început încă de pe vremea când era elevă în clasele primare. Fiind foarte dornică să afle mai multe lucruri despre mass-media și televiziune, Alexandra a urmat mai multe cursuri destinate copiilor și adolescenților.
Pe lânga pasiunea pentru jurnalism, Alexandra este foarte interesată de teatru și film. În liceu a urmat cursuri de actorie și a participat la festivaluri pentru liceeni., iar ,,Titanic Vals” de Tudor Mușatescu este piesa ei de teatru preferată.