Amintirea uneia dintre cele mai frumoase zile s-a transformat într-o tragedie! Edilul ales din Bușteni a murit astăzi, când aniversa 40 de ani de la căsătorie.

Bărbatul s-a prăbușit pe terenul de fotbal, după ce i s-a făcut rău. 

Citește și: "A băgat în pământ un suflet nevinovat" Ți se face pielea de găină! Ce a declarat bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, la o săptămână de la tragedie: "Ne-a distrus"

A murit primarul ales din Bușteni 

Emanoil Savin, cel care a câștigat alegerile locale în Bușteni, a murit. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, se afla pe terenul de fotbal cu mai mulți priteni. Brusc, bărbatul a acuat stări de rău și s-a prăbușit la pământ. 

Alături de el, pe terenul de fotbalul, se aflau și doi medici care i-au acordat primul ajutor. O ambulanță a sosit în câteva minute, iar cel care urma să își preia funcția din octombrie a fost declarat decedat în drum spre spital, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de medici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

"Cu profundă durere, ne luăm rămas-bun de la domnul Emanoil Savin, un om de o valoare inestimabilă pentru comunitatea noastră. Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci și un prieten drag, un lider dedicat și un model de urmat pentru toți cei care l-au cunoscut.

Familiei îndurerate, vă transmit cele mai sincere condoleanțe. În aceste clipe de mare durere, gândurile mele sunt alături de voi, sperând să găsiți alinare și putere.

Pierderea sa lasă un gol imens în sufletele noastre și în istoria acestui oraș pe care l-a slujit cu atâta devotament și iubire.

Dumnezeu să-l odihnească în pace", a scris pe Facebook un prieten al lui Emanoil Savin.

Citește și: Care este, de fapt, starea fetiței grav rănite în accidentul din Pantelimon. Bunicul minorei a spus adevărul

Astăzi aniversa 40 de ani de la căsătorie

Primarul ales aniversa astăzi 40 de ani de la căsătorie. Emanoil Savin a posta un mesaj prin care amintea bucuria și importanța acestei zile, chiar cu câteva ore înainte de a se stinge din viață.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"- radioimpuls.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

„Astăzi aniversăm 40 de ani de când am spus DA în fața lui Dumnezeu și a ofițerului stării civile! La mulți ani! 4 august 1984 – 4 august 2024″,

este mesajul postat de acesta, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Emanoil Savin a câștigat alegerile locale din iunie 2024 și urma să preia funcția de primar în luna octombrie a acestui an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si