Gabriela Firea ar urma sa fie audiata in calitate de martor.

La Parchetul General au fost audiati in acest dosar si viceprimarul Aurelian Badulescu si prefectul Capitalei Speranta Cliseru.

in urma violentelor din Piata Victoriei, la Parchetul General au fost depuse peste 760 de plangeri impotriva Jandarmeriei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prefectul Capitalei spunea ca a semnat ordinul de interventie in forta a jandarmilor la mitingul din Piata Victoriei din 10 august dupa miezul noptii, adica dupa momentul interventiei fortelor de ordine. Ea considera ca nu are importanta ora semnarii acestui document, pentru ca jandarmii, atunci cand sunt „atacati”, au dreptul sa actioneze si fara acel ordin. Afirmatiile prefectului se contrazic cu cele ale reprezentantilor Jandarmeriei, dar si cu cele ale ministrului Carmen Dan, care spuneau ca ordinul a fost semnat in jurul orei 20.00, pentru ca jandarmii sa evacueze spatiul din fata sediului Guvernului, in jurul orei 23.00.

In sedinta Comitetului Executiv al PSD de sambata de la Neptun, primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan, pe care o acuza ca a pasat responsabilitatea asupra prefectului Capitalei pentru interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Solicitarea Gabrielei Firea a fost supusa la vot in CEx si a fost respinsa.

Gabriela Firea, i-a adus, duminica seara, noi acuzatii ministrului Carmen Dan, spunand, la Romania TV, ca ministrul de Interne a venit la sedinta CEx cu print screen-uri ale mesajelor sale private de pe WhatsApp si afirmat ca fusese atentionata inca de anul trecut de ministrul Carmen Dan sa aiba grija ce vorbeste pe WhatsApp, pentru ca este usor de interceptat.

"Doamna ministru a scos dintr-un dosar, desi nu cred ca avea de unde sa stie ce voi spune eu, decat daca imi urmareste corespondenta, probabil, a scos niste foi si a spus ca sunt niste print screen-uri, xerox-uri convorbiri private dintre doamna prefect si un secretar de stat. Am intrebat: <<Doamna ministru, ne spionati? Ne urmariti? Ne controlati mesajele, WhatsApp-urile?>> A intors atunci discutia si a spus ca domnul secretar de stat i-a pus la dispozitie. I-am spus ca <<dumneavostra mi-ati spus acum un an sa am grija ce transmit pe WhatsApp pentru ca dumneavoastra aveti mesajele pe Whatsapp ale unui senator din Bucuresti si sa fiu precauta si atenta>>. Daca la acest nivel am ajuns. Noi ne luptam cu statul paralel, dar parte din statul paralel e pe langa noi, cu o doamna ministru de Interne care vine la Comitetul Executiv pregatita in apararea sa cu niste mesaje private", a declarat Gabriela Firea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, Firea a sustinut ca jandarmii care au asigurat ordinea la mitingul din 10 august din Piata Victoriei au dormit o noapte pe jos, fara paturi, fara apa si mancare, "ca niste vite”, si spune ca i-a reprosat ministrului de Interne, Carmen Dan, ca nu a avut grija nici macar de oamenii sai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si