Familia sotiei primarului din localitatea Butea, judetul Iasi, cauta o explicatie pentru moartea misterioasa a tinerei. Sotul acesteia, primarul localitatii, a deschis o ancheta proprie si a cerut sprijinul specialistilor din Italia.

Edilul a declarat pentru cancan.ro ca are inima „sfartecata” si ca nu exclude ca in spatele tragediei sa fie persoane pe care le-a reclamat de-a lungul timpului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Nu exclud... Am fost mereu ostil celor care comit nelegiuiri... de orice fel. Da, in tot felul, chiar si in faţa criminalistilor, jandarmilor, a celor de la DEPIR... am avut parte de multe lucruri de genul. Insa nu ma las niciodata intimidat. Nimeni nu ar avea curajul sa ma ţina de mana si sa defileze cu mine in vartejul in care sunt prins. Este un razboi al meu in care lupt pana la ultimul strop de energie...

si din care trebuie sa ies invingator! Trec printr-o perioada extrem de grea. Mi-e inima sfartecata...", a declarat primarul din Iasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si