Close sidebar
Close sidebar

Primarul comunei din Iasi care si-a pierdut sotia si tatal la doar o saptamana distanta face marturisiri cutremuratoare: "Mi-e inima sfartecata"

Primarul localitatii iesene Butea, Anton Anti, trece printr-un adevarat cosmar dupa ce sotia si tatal lui au murit la doar o saptamana distanta, in urma unei intoxicatii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia sotiei primarului din localitatea Butea, judetul Iasi, cauta o explicatie pentru moartea misterioasa a tinerei. Sotul acesteia, primarul localitatii, a deschis o ancheta proprie si a cerut sprijinul specialistilor din Italia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Edilul a declarat pentru cancan.ro ca are inima „sfartecata” si ca nu exclude ca in spatele tragediei sa fie persoane pe care le-a reclamat de-a lungul timpului.

"Nu exclud... Am fost mereu ostil celor care comit nelegiuiri... de orice fel. Da, in tot felul, chiar si in faţa criminalistilor, jandarmilor, a celor de la DEPIR...

am avut parte de multe lucruri de genul. Insa nu ma las niciodata intimidat. Nimeni nu ar avea curajul sa ma ţina de mana si sa defileze cu mine in vartejul in care sunt prins. Este un razboi al meu in care lupt pana la ultimul strop de energie... si din care trebuie sa ies invingator! Trec printr-o perioada extrem de grea. Mi-e inima sfartecata...", a declarat primarul din Iasi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI