Primarul a fost văzut de paznicul unui mall din apropiere în apele râului Argeş. Acesta a ajuns la spital cu hipotermie şi le-a spus salvatorilor că a căzut în apă accidental.

Citeste si: Primar cunoscut din România, răpus de coronavirus

„Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată''

Medicul care a preluat cazul a declarat faptul că a fost adus în stare de hipotermie moderată:„Pacientul a fost adus într-o hipotermie moderată, din câte am înţeles a fost scos din apă, fiind şi sumar îmbrăcat.

Nu are arsuri, are nişte leziuni legate de bandajul care-i fusese făcut pentru fractură de claviculă”.

Purtătorul de cuvânţ al IPJ Argeş a declarat faptul că edilul a fost identificat pe raza municipiului Pitești. După ce va primi îngrijiri speciale, acesta va trebui să dea declarații cu privire la cele întâmplate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu la sediul unei primării din Argeș. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere

Primarul a fost surprins după incendiu atunci când pleca

În noaptea în care primăria din Beleţi-Negreşti a fost incendiată,  o cameră de supraveghere l-a surprins când pleca din zonă. Primăria a fost distrusă de foc. Incendiatorul ar fi scos mai multe dosare din dulapuri, le-a pus pe jos şi le-a stropit cu motorina cumpărată pentru utilajele de deszăpezire. 

După incident, acesta a fost dat dispărut de către familia sa. Ulterior, primarul a fost implicat într-un accident rutier în județul Gorj. A fost dus la spital pentru îngrijiri speciale, dar a plecat și de acolo.

Citeste si: Patru persoane din Argeș au fost reținute într-un dosar de fals și înșelăciune

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si