Edilul spune că în 2009 a primit o donație de un milion și jumătate de la mama sa, care avea banii din vânzarea unui imobil.

"Vreau sa-mi exprim regretul pentru doamna care lucreaza la ANI, ca a fost pusa in aceasta situatie si stiu presiunile care au fost asupra ei, atat din zona de conducere a ANI, cat si din zona unei alte entitati tot cu trei initiale, SRI.

E o chestiune foarte simpla. La un moment dat, actualul director, domnul Hellvig, considera ca eu am avut vreun rol in a se i realiza lui de catre ANI, cand era ministrul Dezvoltarii, un astfel de dosar si banuiesc ca asa cum m-au bagat o data in puscarie... Domnul Hellvig considera ca eu am fost la baza acestei chestiuni, am avut discutii concrete.(...) I-am intrebat pe cei de la ANI care este acuzatia, pentru ca ai dreptul sa depui niste documente, sa te justifici. N-au avut nici atat bun simt, ca sa nu mai zic ca nu au respectat legea, ca sa imi spuna care este acuzatia", a sustinut Chereches, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Citeste si: O femeie din Constanţa a căzut de la etaj în timp ce uda florile

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Copil filmat pe portbagajul unei decapotabile

Citeste si: Ea este fata găsită moartă pe plaja din Vama Veche. Sora Mădălinei: "Floarea mea frumoasă"

"In 2009 am primit un dar, respectiv o donatie din partea mamei mele de un milion si jumatate de euro. Aceasta chestiune a fost verificata de catre ANI in 2010. Mama mea avea banii in cont din vanzarea unui imobil si mi i-a transferat in numerar", a declarat Catalin Cherecheş.

Potrivit sursei citate, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Cătălin Cherecheș.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si