Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au continuat cercetările în dosarul penal întocmit în urma incendiului petrecut în noaptea de 12 spre 13 decembrie.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi sustragerea sau distrugerea de înscrisuri.

Citeste si: Primar cunoscut din România, răpus de coronavirus

Primarul a fost reținut 24 de ore

Poliţiştii au precizat că a fost pus în executare un mandat de aducere privind pe bărbatul de 53 de ani, din Beleţi-Negreşti, bănuit de săvârşirea faptelor, care a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări. 

”După administrarea probatoriului, în cursul serii, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventivă”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu la sediul unei primării din Argeș. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere

Suspectul este primarul comunei Beleţi-Negreşti, Mihai Marin

Incendiul a distrus  clădirea Primăriei şi o anexă în care se afla arhiva. Incendiatorul ar fi scos mai multe dosare din dulapuri, le-a pus pe jos şi le-a stropit cu motorina cumpărată pentru utilajele de deszăpezire.

În noaptea incendiului, primarul a fost surprins de o cameră de supraveghere când pleca din zonă. La puțin timp a fost implicat într-un accident rutier în judeţul Gorj.

Dus la spital, a plecat şi de acolo. 

În noaptea de marţi spre miercuri a fost găsit de polițiști, după ce a fost dat dispărut de familie.

Paznicul unui mall l-a văzut în apele râului Argeş. Primarul a ajuns la spital cu hipotermie şi le-a spus salvatorilor că a căzut în apă accidental.

Citeste si: Primarul din Argeș dat dispărut, a fost găsit. Acesta a fost recuperat de salvatori din apele râului Argeş


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si