A devenit celebru primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook. Constantin Cârcimaru, primarul comunei Coțofenii din Față, județul Dolj, este acuzat că a poftit la amor pe rețelele sociale și i-a făcut propuneri indecente unei femei, căreia i se lăuda cu experiența sa în arta amorului. „Arata-mi p… te rog”, „Te f… de te rup. Nu mă laud… am experienţă”, „Abia aştept să intru în tine”, sunt doar câteva din mesajele pe care edilul le-ar fi trimis femeii.

( vezi cum l-a atacat Gică Hagi pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre)

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriela Firea anunţă introducerea vinietei pentru Bucureşti

Primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook: "Mi-au spart parola" 

Conversaţiile edilului Constantin Cârciumaru au ajuns şi pe masa prefectului de Dolj, care le-a trimis la poliţie, deoarece femeia s-a plâns că se simte hărţuită. Primarul susţine că nu el a scris acele lucruri şi se consideră victima unui grup de interese, care i-ar fi spart conturile de socializare, dar nu neagă că a mai făcut o glumiţă şi că unele lucruri sunt adevărate. 

„Vă spun că în spatele acelui cont cu numele Petruţa Balla este, de fapt, un bărbat. Contul de facebook este al meu, dar mi-au spart parola şi nu este prima dată când se întâmplă asta. Ştiu că IP-ul de pe care s-au conectat la contul meu este din Oradea. Am mai făcut o glumă, o greşeală, unele sunt adevărate, dar nu le-am atins niciodată“, s-a apărat Constantin Cârciumaru.

Primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook. Cârciumaru are un salariu lunar de peste 4.000 de lei

Nu mai e un secret că primarul din Dolj care a făcut propuneri sexuale pe facebook e bogat. Conform ultimei declaraţii de avere completate de Cârciumaru, acesta deţine un teren intravilan, unul agricol, precum, două vile, una de 150 metri pătraţi, cealaltă de 135 metri pătraţi, dar şi un Audi. Ca primar, Cârciumaru a încasat un venit lunar de 4.285 de lei, iar din agricultură a mai câştigat 5.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si