Primarul din Giurgiu care a îmbrățișat bătrânii a fost în prim-plan zilele trecute. Primarul comunei giurgiuvene Ogrezeni, Jean Jipa, a postat pe contul său de Facebook fotografii de la o acțiune în care le-a împărțit bătrânilor din sat alimente, cu o zi înainte de Florii, a relatat g4media.ro. În multe dintre aceste fotografii primarul însuși apare îmbrățișânu-i pe vârstnici, în ciuda regulilor impuse de autorități pentru descurajarea contactului între persoane pe durata pandemiei.

Persoanele în vârstă sunt cele mai vulnerabile în fața pandemiei de coronavirus.( vezi ce a spus ministrul de Finanțe despre șomajul tehnic al bugetarilor)

Citeste si: Marcel Vela, anunț important despre noua ordonanță militară: "Am luat măsuri împreună cu Patriarhia Română"

Citeste si: Motivul incredibil pentru care doi baieti din Tandarei au incercat sa fuga din carantina! Au fost prinsi de jandarmi in padure!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Ministrul Sănătății: „O eventuală relaxare a măsurilor restrictive, după 15-20 mai sau 1 iunie”

Jean Jipa a fost amendat de Poliția Giurgiu pentru că a încălcat prevederile Ordonanței Militare nr. 1/2020, potrivit unui comunicat al instituției. Mai precis, primarul și o altă persoană au fost amendați contravențional cu 4.000 de lei pentru că nu au luat măsuri prin care să se asigure distanța de minimum un metru între persoanele participante. În 2017, Jipa a fost protagonistul unui material pe site-ul utopiabalcanica.net. “Deşi au atâta apă în jurul lor, ogrezenenii încă n-au fost atinşi de blestemele lumii moderne, canalizarea sau ţevile, şi pentru asta probabil că trebuie să-i mulţumească jupânului Jean Jipa.”
, a relatat sursa citată.

Primarul din Giurgiu care a îmbrățișat bătrânii. Jean Jipa îi admiră pe Vlad Țepeș și Nicolae Ceușescu

“Jean Jipa a devenit cvasicelebru pe internet când a afişat bannerul ăsta pe clădirea primăriei.”, a mai notat utopiabalcanica.net. În poză se vede afișul pe care scrie “În această instituție, în cabinetul primarului, SE FUMEAZĂ ORICÂND, ORICÂT, ORICE (LEGALE) Fuck UE! Fuck Nato! Fuck Usa! Și p'ăia de la București”. „Un exerciţiu curajos de autonomie locală, în ton cu mişcările din Scoţia sau Catalonia? Un pas hotărât spre descentralizarea de care avem atâta nevoie? Într-adevăr,   îţi trebuie oleacă de tupeu   să-i f...p-ăia de la Bucureşti când eşti la 25 de kilometri de şoseaua de centură, dar hei, e 2017 şi eşti în PSD de o viaţă”, s-a mai scris despre primarul din Ogrezeni.

„Să nu avem neînţelegeri:   Jean Jipa e în PSD de o viaţă, doar că s-a înscris abia în martie 2016. Până atunci, comuna lui fusese un bastion PDL/PNL fiindcă acolo era şi Jean Jipa.   Nu ajungi la al patrulea mandat dacă nu ştii să navighezi abil bălţile tulburi ale politicii, trăgând după tine 5000 de suflete de ogrezeneni. O privire pe pagina de facebook a lui taica Jean ne arată şi ce-l face atât de îndrăgit printre săteni. Poza de profil a micului baron e un kitsch romantic cu Vlad Ţepeş, şi I am not shitting you, dar şi-a setat porecla “Primăria Ogrezeni”.

  L’état, c’est lui! Anterior îşi pusese pă feisbuc o imagine la fel de sugestivă, cu un alt satrap celebru.”, s-a mai scris pe utopiabalcanica.net, acare s-a referit la faptul că Jipa postase o fotografie cu Nicolae Ceaușescu.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si