Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Edilul este acuzat că ar fi cerut mită în valoare de 30.000 de euro 

„Primarul Ion Georgescu se referea la faptul că a înapoiat o sumă de bani în momentul în care a fost prins în flagrant. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție îl acuză pe edil de trafic de influență și spun că acesta ar fi cerut 30.000

de euro mită de la o persoană căreia i-ar fi promis un post de conducere la Spitalul Orășenesc din Mioveni. Oamenii legii au aflat aceste informații, au intrat pe fir și au organizat acest flagrant.

Ieri, în biroul edilului, Ion Georgescu a napoiat suma de 10.000 de euro pe care o primise avans din șpaga pe care această persoană i-ar fi dat-o, însă, edilul nu a reușit să îi ofere acest post de conducere pe care îl promisese, așa că a înapoiat cei 10.000 de euro. În acel moment, procurorii au intrat în biroul edilului, l-au săltat, iar mai apoi au făcut percheziții, atât în sediul primăriei din Mioveni, cât și la casa edilului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Seara trecută primarul a ajuns la audieri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, iar procurorii au decis să îl rețină pentru 24 de ore. În funcție de probele pe care le-au adunat până acum la dosar, procurorii vor decide astăzi dacă îl vor duce în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile sau dacă îl vor cerceta sub control judiciar.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si