Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a interzis fermierilor și transportatorilor protestatar i să intre în București, pe motivul că solicitarea acestora "nu este rezonabilă".

Nicușor Dan a interzis fermierilor și transportatorilor protestatari să intre în București

Încă de câteva zile, protestele fermierilor și transportatorilor continuă în mai multe orașe din țară. De asemenea, aceștia nu vor putea intra cu mașinile și utilajele în București.

Această decizie aparține primarului general al Bucureștiului, Nicușor Dan. Astăzi, el a susținut faptul că solicitarea protestatarilor nu este una rezonabilă, potrivit Antena3.ro

"Am respins solicitarea de protest a transportatorilor şi a fermierilor pentru că nu este rezonabilă. Aceştia au solicitat explicit ocuparea integrală de vineri până luni a Pieţei Victoriei şi a străzilor adiacente, pentru 15.000 de maşini si utilaje”, a transmis primarul general al Capitalei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Noapte de haos în marile orașe din țară. Fermierii și transportatorii au protestat pentru a 6-a zi

Nicușor Dan: ,,Vom aproba orice solicitare de protest care respectă legea''

De asemenea, în contextul protestului, primarul Nicușor Dan a afirmat faptul că întregul transport ar fi fost blocat în Capitală.

Citește și: VIDEO- Fermierii și transportatorii, încă o zi de protest. Manifestările nu se opresc

”Cel mai mare protest autorizat cu maşini a avut loc în 2017.

Cele 3.800 de autoturisme au fost dispuse atunci în Piaţa Victoriei şi de-a lungul Bulevardului Kiseleff, dar fără blocarea circulaţiei.

Dreptul la protest este consfinţit de lege, însă fără perturbarea funcţionării normale a drumurilor publice sau a transportului în comun. Vom aproba orice solicitare de protest care respectă legea, aşa cum am făcut şi până acum", a precizat astăzi, pe Facebook, Nicușor Dan.

Oamenii legii au deschis dosare penale pentru instigare la violență

Noaptea trecută, în marile orașe din țară, manifestanții au blocat traficul. Conflictele nu au întârziat să apară în cadrul protestelor lansate de fermieri și transportatori.

Citește și: Protestatarii fermieri și transportatori vor să blocheze marile orașe din țară. Oamenii legii au deschis dosare penale pentru instigare la violență

Noaptea trecută, în cadrul protestelor, polițiștii și jandarmii au deschis mai multe dosare penale pentru instigare la violență. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si