" Suntem în pragul unei catastrofe umanitare ”, a declarat Vitali Kliciko, duminică, în contextul în care în capitală sunt restricţii de circulaţie, care, spune el, au permis la "vânarea sabotorilor" de pe străzi. 

”Infrastructura este distrusă pentru a livra alimente şi medicamente”

"În acest moment, avem curent electric, acum avem apă şi încălzire în case. Dar infrastructura este distrusă pentru a livra alimente şi medicamente. De aceea, mesajul pentru toată lumea este: sprijiniţi Ucraina împreună...

Suntem puternici. Fiecare ucrainean este mândru că este independent, mândru că este ucrainean şi suntem mândri că avem propria noastră ţară", a menţionat el.

Zelenski "nu crede" în rezultatul negocierilor ruso-ucrainene de la frontiera cu Belarus

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a răspuns afirmaţiilor făcute de delegaţia rusă că este „pregătită pentru discuţii” cu Ucraina, scrie The Guardian.

Citeste si: Traian Băsescu: ”Putin a făcut din Federaţia Rusă un stat terorist”

Purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov a declarat reporterilor că o  delegaţie rusă  a sosit în Belarus pentru negocieri şi acum "îi aşteaptă pe ucraineni". 

UPDATE- Zelenski afirmă că "nu crede" în rezultatul negocierilor ruso-ucrainene de la frontiera cu Belarus

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că "nu crede" în rezultatul discuțiilor ruso-ucrainene de la frontiera cu Belarus, adaugând însă că "trebuie încercat", relatează Reuters.

"Obiectivul nostru este integritatea teritorială", a subliniat liderul de la Kiev.

Citeste si: UE închide complet spațiul aerian pentru ruși, anunță Ursula von der Leyen. Rusia Today și Sputnik vor fi interzise în UE

Ucraina confirmase anterior că va participa la negocierile cu Rusia într-o regiune de la frontiera sa cu Belarusul.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a mai precizat că delegaţiile rusă şi ucraineană se vor întâlni fără niciun fel de condiţii prealabile.

Citeste si: BREAKING NEWS. Vladimir Putin pune în alertă forțele nucleare. Reacția NATO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si