Au fost chemati la DNA Craiova si Alina Pitu, seful Serviciului Juridic, si Grigore Jianu, secretarul Primariei Targu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu a declarat pentru News.ro ca au fost chemati pentru  clarificari privind rezilierea contractului de concesionare a parcarii din centrul orasului, in urma unei plangeri facute de catre societatea RODNA S.A. din Targu Jiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Intrebat in ce calitate de fost audiat, el a spus: “Nu aveam neaparat o calitate pentru ca era vorba doar de anumite clarificari in privinta aspectelor semnalate in plangerea societatii respective”.

Contractul de concesionare incheiat de Primaria Targu Jiu cu firma care administreaza parcarea din fata Complexului Rodna de langa Piata Centrala avea termen de finalizare decembrie 2018 si a fost reziliat in luna iunie printr-o dispozitie a primarului Marcel Romanescu. Reprezentantii primariei spuneau ca vor apela la un executor judecatoresc pentru preluarea parcarii in administrare, conform presei locale.

Primaria Targu Jiu a invocat nerespectarea contractulului incheiat in anul 1998 cu firma Rodna. In contract se mentiona ca destinatia terenului va fi exclusiv pentru parcarea autovehiculelor, dar aceasta prevedere nu a fost respectata, fiind construita o scara rulanta de acces in complexul comercial chiar pe terenul parcarii si pe proprietatea primariei, o suprafata din parcare a fost subinchiriata catre o firma, iar mai multe terase au fost construite tot fara sa respecte contractul, spuneau reprezentantii primariei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si