DANIEL FLOREA: "daca s-ar plati la valoare asa cum platesc oamenii...1,5 din valoarea cladirii, la 1,5 dintr-un miliard eu as lua pe an 15 milioane de euro"

Daniel Florea cheltuie in fiecare an cel putin 9 milioane de euro ca sa intretina spatiile verzi din fata cladirilor pe care le are pe raza sectorului.

Unde mai pui ca le asigura si paza, curatenia si utilitatile. De departe cel mai multi banii ii consuma Palatul Parlamentului.

"Sectorul cinci se poate lauda ca pe teritoriul sau se afla a doua cea mai mare cladire din lume, casa poporului. are o suprafata impresionanta de peste 330000 de metri patrati, dar cuylmea ironiei nu plateste niciun impozit la stat"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Si tot in sectoru 5 intalnim cel mai sarac cartier, ferentari, unde mizeria este aproape la tot pasul, culmea ironiei este ca acesti cetateni isi platesc impozitele"

Doua lumi care te izbesc cand le privesti: una frumoasa si primenita, alta care abia isi mai ascunde uratenia.

Iar "printesele" din centru nu dau niciun ban pentru intretinere. Primarul vrea sa schimbe foaia.

DANIEL FLOREA: "Sa plateasca si institutiile de stat pentru ca beneficiaza de aceleasi lucruri, dar nu platesc, un leu si practic toatra intretinerea lor e platita tot de cetateni"

Iar ideea sa este sustinuta si de un fost ministru de finante, care ne explica cat de simplu ar fi ca toate institutiile sa plateasca impozit  catre primariile care au grija de ele.

GHEORGHE IALOMITIANU: "Intr-adevar institutiile sunt finantate de la bugetul de stat, iar unele cheltuieli se fac de la bugetele locale, ar fi un transfer de buget catre autoritatile locale"

Pana una alta, primarul sectorului cinci asteapta modificare legislatiei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si