În dosarul vânzărilor ilegale de locuinţe pe Legea 112/1995 vor mai fi trimiși în judecată și alți funcționari din cadrul Primăriei din Timișoara dar și fostul edil, Gheorghe Chiuhandu. Toți cei inculpați au depus contestații, însă Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat după ce a anulat de două ori contestațiile și i-a trimis în judecată la Tribunalul Timiș.

În total au fost trimiși în judecată 9 persoane

Primarul Timişoarei Nicolae Robu, fostul edil Gheorghe Ciuhandu şi alţi 7 foşti sau actuali angajaţi ai Primăriei Timişoara au fost trimiși în judecată în luna decembrie 2019 de către Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul caselor naţionalizate vândute ilegal.

Procurorii au spus că prejudiciul se ridică la aproape 10 milioane de euro

Cei 9 sunt acuzaţi de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, în formă continuată (5 inculpaţi), respectiv în formă simplă (4 inculpaţi).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Primarul actual, Nicolae Robu, s-a apărat spunând că el este ”ultracinstit” și că şi-a pus semnătura pe documente care privesc două ”magherniţe”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si