Distinctia i-a fost oferita de catre consilierii locali, insa pe retelele de socializare s-a vorbit de faptul ca edilul si-ar fi acordat singur aceasta distinctie, insa aceasta a declarat ca totul s-a desfasurat conform legii si nu primeste niciun fel de foloase. 

"Eu sunt la al 5-lea mandat, iar in sedinta din aprilie, la propunea viceprimarului, Consiliul Local a  votat in unanimitate proiectul, atat consilierii PNL, cat si cei PSD.

Este o placheta onorifica. Nu implica niciun fel de foloase. Este o manipulare toxica ideea ca mi-am acordat-o singur. Este un regulament tip, aprobat de Consiliul Local. Este o distintie pentru ce am facut in aceasta localitate in ultimii ani. Placheta a fost inmanata de domnul vice. Am respectat legea si hotararile in vigoare. Propunerea a fost dusa la Prefectura si aprobata. Sigur ca au fost lacrimi de emotie. De 5 ani nu s-a mai tinut zilele comunei, pentru ca ne-am axat pe investitii. Fiind in an centenar am zis sa facem sarbatoarea la acest mod. Cum sa mi-o dau singur? E ilegal!", a precizat edilul Ion Dicu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste mai mult AICI!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si