Close sidebar
Close sidebar

Primarul unei comune din Dambovita s-a facut singur cetatean de onoare! Edilul a plans de emotie la ceremonie!

Primarul comunei Pietrosita din judetul Dambovita, Ion Dicu, a primit titlul de Cetatean de Onoare al localitatii in urma cu cateva zile.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Distinctia i-a fost oferita de catre consilierii locali, insa pe retelele de socializare s-a vorbit de faptul ca edilul si-ar fi acordat singur aceasta distinctie, insa aceasta a declarat ca totul s-a desfasurat conform legii si nu primeste niciun fel de foloase. 

"Eu sunt la al 5-lea mandat, iar in sedinta din aprilie, la propunea viceprimarului, Consiliul Local a  votat in unanimitate proiectul, atat consilierii PNL, cat si cei PSD. Este o placheta onorifica. Nu implica niciun fel de foloase. Este o manipulare toxica ideea ca mi-am acordat-o singur. Este un regulament tip, aprobat de Consiliul Local. Este o distintie pentru ce am facut in aceasta localitate in ultimii ani. Placheta a fost inmanata de domnul vice. Am respectat legea si hotararile in vigoare. Propunerea a fost dusa la Prefectura si aprobata. Sigur ca au fost lacrimi de emotie. De 5 ani nu s-a mai tinut zilele comunei, pentru ca ne-am axat pe investitii.

Fiind in an centenar am zis sa facem sarbatoarea la acest mod. Cum sa mi-o dau singur? E ilegal!", a precizat edilul Ion Dicu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste mai mult AICI!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI