Primăvara continuă cu temperaturi mari. Vorbim în acest caz despre temperaturi de iulie, în ciuda faptului că ne apropiem doar de jumătatea lunii aprilie.

Cum va fi vremea în următoarele zile?

După un weekend călduros, cu o vreme de vară, ne așteaptă un început de săptămână cu temperaturi și mai ridicate. Valorile termice cresc, ajungând la 28 de grade Celsius la umbră.

Luni dimineața au fost înregistrate minus 2 grade în Miercurea Ciuc. În următoarele zile vor crește și acolo, depășind 20 de grade Celsius, potrivit Digi24.ro

Citește și: Avertizare meteo ANM! Cod Galben de vânt puternic, grindină și descărcări electrice, în mai multe zone din ţară

Vremea neobișnuit de caldă continuă și în zilele următoare.

Vremea neobișnuit de caldă continuă și în zilele următoare.

[Sursa foto: istock]

Potrivit meteorologilor, va continua să fie cald și în zilele următoare și nu va ploua.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De asemenea, în România, temperaturile variază între 18 grade pe litoral și 27 de grade în vest. În sudul Banatului, vântul va sufla moderat. Până la mijlocul săptămânii se vor resimți temperaturile de iulie, iar maximele vor atinge 28 de grade Celsius la umbră.

În nopțile următoare, temperaturile coboară spre pragul de îngheț în depresiuni. În vest vor fi chiar și 15 grade. De asemenea, diminețile încep cu ceață.

În Capitală, maximele termice ajung la 23 de grade. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea până la sfârșitul lunii aprilie

Meteorologii AccuWeather anunță temperaturi calde până la sfârșitul acestei luni. Vremea se va încălzi treptat, de la o zi la alta. Vor fi înregistrate cantități de precipitații în media normală. 

Citește și: Cum va fi vremea de Paște 2024? Vremea se pare că se încălzește treptat. Ce spun meteorologii

Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii aprilie?

Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii aprilie?

[Sursa foto: istock]

În perioada 15 aprilie-21 aprilie, valoarea din termometre ajunge să scadă cu până la două grade și este posibil să fie înregistrate precipitații. 

În săptămâna 22 aprilie-28 aprilie, temperaturile se încadrează în valori cuprinse între 17-21 de grade Celsius. Ultimul weekend al lunii aprilie se pare că va aduce precipitații.

Ultimele zile ale lunii se vor menține la fel de calde, cu valori de până la 21 de grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si