La orele amiezii, terasele bucureștene erau luate cu asalt de zeci de mușterii. Cu mic, cu mare, fiecare a căutat un loc de relaxare, o băutură răcoritoare, ori câteva minute de răgaz în razele soarelui.

Maxime de peste 20 de grade Celsius

Dacă la începutul săptămânii am avut temperaturi cu mult mai scăzute decât normalul perioadei, astăzi primavara pare ca și-a intrat în drepturi.

Citeste si: Prognoza meteo pentru perioada 23 martie 2022- 3 aprilie 2022

O maximă de 23 de grade Celsius a fost înregistrată astăzi în Capitală. Astfel, nu e de mirare că cei mai mulți dintre clienții aflați la terase au renunțat la băuturile calde și le-au înlocuit cu o limonadă, ori un frappe.

Terasele sunt pline

De altfel, și reprezentanții teraselor au cam fost luați pe nepregătite, astfel că astăzi s-au văzut nevoiți să înlăture încălzitoarele și să deschidă larg ferestrele.

"Ne-a luat un pic prin surprindere ce-i drept, pentru că plănuiam asta abia peste vreo săptămână, dar ne-am făcut un pic de curaj și am reușit să ne mobilizăm să putem deschide terasele așa cum ne-am dorit", ne-a povestit reprezentatul unei terase.

Citeste si: Mesaje amuzante de 1 aprilie 2022: Cum să îţi păcăleşti prietenii?

La fel de pline au fost și terasele din centrul istoric, spre bucuria reprezentanților care abia așteptau redeschiderea. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Se consumă foarte multă bere la draft, limonade, ceea ce se consumă și vara!"

"Ne bucurăm că a venit căldura, 20 și de grade, simțim soarele e chiar ok!"

"Am zis să cheltuim minim 100-2 de lei dacă tot e frumos, că am stat prea mult acasă!", ne-au spus câțiva dintre clienții unui local.

Citeste si: Calendar ortodox 25 martie 2022: Ce nu ai voie să faci de Buna Vestire?

De altfel meteorologii anunță vreme frumoasă până la sfârșitul săptămânii, iar în weekend temperaturile ar putea depăși chiar și 25 de grade.

Citeste si: Trenurile spre Aeroportul Henri coandă nu vor circula în perioada 28 – 30 martie, între orele 9 -14, din cauza unor revizii la electromecanismele de macaz şi la schimbătoarele de cale

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si