În Vrancea, un elev a fost confirmat până acum, însă acesta nu a participat deloc la cursulie în format fizic.

Citeste si: Se schimbă directorii de școli. Care este procedura de înscriere în concurs

2 copii confirmați cu coronavirus în județul Buzău

Conform inspectorului general al ISJ Buzău, Ionel Meiroşu, doi copii de la Şcoala ,,Căpitan Aviator Mircea T.

Bădulescu”, care învaţă în clase diferite, au fost confirmaţi cu COVID-19 după începerea cursurilor. Consiliul de Administraţie al şcolii a decis imediat ca cele două clase să treacă în online, fiind prima situaţie de acest gen din Buzău.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Toţi elevii vor purta uniforme începând din acest an şcolar

În Brăila sunt două cazuri: un școlar și un cadru didactic

Şi în Brăila au fost confirmate cazuri după începerea anului şcoar. ,,Sunt două cazuri, unul la o şcoală din rural, la Râmnicelu, e vorba de un copil de clasă pregătitoare, contact direct, şi de o altă situaţie, la un liceu din municipiu, unde a fost confirmată diriginta.

A avut contact de 20 de minute, în prima zi, la festivitate, cu copiii, dar lumea a purtat mască, erau dezinfectaţi. Acum rămâne să aşteptam deciziile pe care le vor lua DSP Brăila şi consiliile de administraţie ale şcolii", a afirmat inspectorul general Cătălin Canciu.

Citeste si: Regulile sanitare impuse de COVID-19, factor de stres pentru mulți elevi

În Vrancea este confirmat pozitiv COVID-19 un elev

În Vrancea un elev a fost diagnosticat cu COVID-19, dar, potrivit unor surse oficiale, acesta nu ar fi fost la şcoală, nici la festivitatea de deschidere a anului şcolar, nici ulterior la cursuri. În aceste condiţii, nu se pune problema trecerii cursurilor în online.

Citeste si: Reguli noi pentru studenți în anul universitar 2021-2022: Cazarea și participarea la cursuri, permise doar pe baza certificatului verde


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si