Andreea Cătălina Bumbac angajată la Serviciul Juridic al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei (BSIJ) a fost prinsă de polițiști cu cinci plicuri cu un praf alb, asemănător cocainei în poșetă. 

Andreea Bumbac a cerut concediu de odihnă

Mai exact, duminică, tânăra ar fi fost la o petrecere în zona palatului Bragadiru din Capitală, iar de acolo ar fi luat un taxi împreună cu un un alt bărbat.

Pe drum, șoferul taxiului a fost oprit în trafic pentru o razie. Atunci, în poșeta Andreei Bumbac au fost descoperite plicurile cu un conținut asemănător al substanțelor interzise, dar și o bancnotă care era folosită cel mai probabil pentru prizarea respectivelor prafuri. Întrebată de oamenii legii ce este cu ele, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei a spus că nu sunt ale ei.

Ea este Andreea Cătălina Bumbac.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Declarații năucitoare ale mamei unuia dintre suspecții în cazul asasinării lui Adrian Kreiner. Femeie crede că fiul ei a comis fapta: "Eu cred că el a făcut-o"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce cazul său a fost făcut public, Andreea Bumbac și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale. Mai mult, ea a cerut la locul de muncă concediu de odihnă începând cu data de 22 noiembrie.

Tânăra este consiliată psihologic de specialiști

Reprezentanții Jandarmeriei au vorbit marți despre întreaga situație, în încercarea de a clarifica anumite zvonuri care au fost vehiculate în spațiul public.

De asemenea, aceștia au transmis că ofițerul nu a participat niciodată la descinderi alături de Brigada Specială.

”Încă de la început vrem să corectăm câteva informaţii care au fost vehiculate în spaţiul public, cu privire la faptul că substanţele ar fi fost luate cu ocazia unor descinderi, întrucât ofiţerul nu a făcut niciodată parte din cadrul structurilor operative le Brigăzii Speciale de Intervenţie, fiind încadrat anul trecut în urma absolvirii Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie într-o structură de suport din cadrul Brigăzii. Ofițerul nu a participat niciodată la descinderi alături de colegii din cadrul Brigăzii Speciale. De asemenea, alte date vehiculate în spaţiul public făceau referire la întrebarea de ce când a ajuns la muncă nu a fost testată cu aparatul drugtest. Menţionăm că Jandarmeria nu are atribuţii pentru o astfel de procedură", a declarat căpitan Ana Maria Burchi, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Române. 

Ea este femeia jandarm în poșeta căreia au fost găsite plicuri cu o substanță albă.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Mesajul transmis de Marcel Ciolacu, pentru șoferii români. ,,Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viața”

Acum, tânăra este cercetată disciplinar și beneficiază de consiliere psihologică din partea specialiştilor din cadrul unităţii.

Autoritățile au îndemnat în continuare să se respecte dreptul acesteia la prezumția de nevinovăție, până când apar rezultatele analizelor substanțelor găsite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si